top of page

360 graders videoer fra Nordghana

Som noget nyt præsenterer GV nu seks videoer fra Nordghana, der er af en helt særlig type. For du kan vælge at se videoerne på en almindelig skærm eller smartphone og gå på opdagelse til siderne, op og ned. Men især kan du med et sæt simple YouTube VR briller med smartphone få oplevelsen, som om du selv stod midt i begivenhederne.

Det fikse lille kamera er ligesom forsvundet fra rummet, og hvor det stod, dér står du!

Så åbn helst nedenstående links i YouTube app'en på en smartphone. Drej dig rundt, op og ned og følg med. Selv lyden ændrer sig! Og har du endda VR brillerne, så får du hele oplevelsen!

Klimaprogram - geder på en ny måde

I denne 360 graders video får du et indblik i hvordan lokalsamfundet kan få større modstandskraft mod klimaforandringer ved at sprede indkomstmulighederne. Som her når en landbrugsgruppe bliver bedre til at tjene penge på geder.

klimaprogram-geder-VR.jpg

Klimaprogram - sheanødder i bedre kvalitet

I denne 360 graders video får du et indblik i hvordan lokalsamfundet kan få større modstandskraft mod klimaforandringer ved at sprede indkomstmulighederne. Som her når kvinderne bliver bedre til at tjene penge på sheanødder.

Fra 6. klasse i Kpilgine

Vi får i denne 360 graders video et sjældent indblik i den konkrete undervisning i en helt almindelig 6. klasse på landet i Nordghana.

Hos Dalun høvdingen

Ghana Venskabs informationskomite er til audiens hos høvdingen i Dalun.

hos-hoevdingen.jpg
På markedet i Tamale

Det lykkedes at opdage denne to-delte 360-graders video på Aboabo Marked i Tamale en lørdag, som er den store markedsdag.

Tamale-marked.jpg
I det centrale lyskryds i Tamale

Vi satte 360 graders kameraet op midt i det centrale lyskryds i Tamale. Følg den brogede trafik så nogenlunde følge grønt, gult og rødt.

Lyskryds-i-Tamale.jpg
VR-brille-paa-hoved.jpg

Det er sådan en type simpel brille, man kan bruge for at se YouTube videoer i VR tilstand. Telefonen er klemt ind forrest. I YouTube skal du vælge et særligt brille-ikon, og vupti har du to stereobilleder, der passer til brillen og giver dig VR oplevelsen. Bemærk hørebøffer, der med bluetooth sender god og retningsorienteret lyd. Der er en knap på brillen, så man kan styre filmene.

bottom of page