Bliv aktiv i det lokale arbejde

Ghana venskab er en landsdækkende organisation med aktive lokalgrupper flere steder.

Lokalgruppernes mål er at holde interessen blandt lokale GV-medlemmer ved lige, og at planlægge og udføre lokale aktiviteter, som oplyser om Ghana Venskabs arbejde i Nordghana og udviklingsarbejde generelt. Der er frie rammer, plads til kreative idéer og masser af medbestemmelse. Det giver mulighed for mange gode aktiviteter. 

Læs her om

>> Hvordan lokalgrupperne opstod som de helt centrale grundpiller for GV

>> Om de aktuelle lokalgrupper (Glamsbjerg, København og Silkeborg)

Der er også plads til at gi' en hånd med uden absolut at indgå i en lokalgruppe. Men at gå ind i en kortvarig kampagne eller sådan, gerne noget, som du/I selv har fået ideen til

 

Aktivister har fx arbejdet med Uden at Blinke – en foto- og filmudstilling, der skildrer unges liv i det nordlige Ghana. Her har vi fungeret som rundvisere og undervisere i skoleklasser, hvor vi tilrettelagde et interaktivt forløb, hvor danske og ghanesiske unge bl.a. udvekslede drømme og venskab gennem billedserier, de kunne dele på en fælles Facebookside.  

 

GV har med aktivisters hjælp været en del af festivalen Verdensspejl under Aarhus Festuge i samarbejde med andre organisationer. Sidste år lavede vi en "Tour Development", hvor en række forskellige løbere illustrerede 2015-målene og sluttede af med at prioritere ét af de nye 2030-mål ved at sætte deres fingeraftryk.  

Igen i år skal vi naturligvis være med til Verdensspejl, hvor temaet er migration, og der en af dagene bliver fokus på Afrika. 

 

Kunne du tænke dig at være med at sætte dit præg på Verdensspejl og Aarhus Festuge, eller er du i første omgang bare nysgerrig efter at høre mere om kampagneaktivisternes spændende aktiviteter i Ghana Venskab, skal du endelig kontakte os! 

 

Skriv til Amalie på amaliepp92@yahoo.dk

Ghana er et land i vækst, og for mig er det givende netop at kunne være med til at formidle denne udvikling og den forskel, som Ghana Venskabs arbejde gør. Som kampagneaktivist er der rig mulighed for at være med til at sætte Ghana og Afrika på dagsordenen. ” 

Amalie Palle Petersen

Aktivist

Ghana Venskab   I    Klosterport 4T,  DK-8000 Aarhus C   I   Tel +45 6141 7152   I   gv@ghanavenskab.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Flickr - White Circle
  • issuu
  • YouTube - White Circle