top of page

Ressourcer

Ghana Venskab har samlet en række oplysningsmaterialer, som du kan læse om her og hente. Hent brochurer, dagbani-ordbog, sanghæfte, se vores udlånskasse og meget mere. Der er flere sider.

 

VR oplevelse - som at være der selv!

GV kan nu præsentere en vældig realistisk oplevelse med simpelt VR-udstyr, som du ret let kan få fat i og sætte sammen med en smartphone. Eller du kan få en god, men knap så fed, oplevelse uden, ved at se filmene i 360 grader.

Fotoudstillingen Uden at Blinke

Ghana Venskab sætter sammen med den prisvindende fotograf Ulrik Tofte, fokus på unge i Ghana. Fotoudstillingen skildrer unges liv i det nordlige Ghana; det samfund de lever i, og de personlige og familiemæssige relationer og strukturer, som de er en del af. UDEN AT BLINKE består af 26 fotografier samt to kortfilm. Se udstillingskalender samt alle fotos og vidoer på www.udenatblinke.dk

Bestil en Ghana-Fortæller

Har du en gruppe mennesker der gerne vil høre og se noget om Ghana og om hvordan en dansk NGO laver konkret udviklingsarbejde i Nordghana? Så har vi en gruppe af fortællere rundt om i Danmark, som er parat til at komme til jer og fortælle. Vi kan skaffe dygtige fortællere til alle mulige typer af arrangementer.​

Kombinér gerne en fortæller med emne-kassen og måske også med udstillingen "Uden at blinke"!

Lån en emnekasse

Ghana Venskab har en emnekasse, som indeholder effekter, film og andet fra dagliglivet i en landsby i Nordghana. De er velegnede til emneforløb om Ghana og Afrika. Se hvad emnekassen indeholder.

Udlånet er gratis udover betaling af pakketransporten begge veje, men et frivilligt bidrag til GV ses gerne. Kombinér gerne lån af emnekassen med udstillingen "Uden at blinke" og/eller en Ghana-fortæller.

Artikelserie om Slaveri i Nordghana

Ghana Venskab sætter den danske spillefilm "Guldkysten"s (Nordisk Film 2015) dramatiske univers i sammenhæng med nutidens Nordghana. Den transatlantiske slavehandel er en skamplet på den danske historie. Med filmen er der kommet en anledning til at snakke om det.

Den erfarne journalist Adam Illiasu fra Tamale i Nordghana har researchet i litteraturen og taget til de gamle slavemarkeder i Salaga og Yendi for at se, hvilke spor historien har efterladt til os den dag i dag. 

Stærke Bånd til Ghana

Ghana Venskab har samlet en række online brochurer på Isuue, til fri læsning. Bla. "GV - stærke bånd til Ghana", der fortæller om Ghana Venskabs historie og beskriver programmerne.

1 / 2

Please reload

bottom of page