top of page

Karrierevejledning med blik for kvinder


SfL organiserede lige inden sommeren 2016 en køn og karriererådgivnings workshop for facilitatorer (frivillige lærere) i Saboba Distriktet.

Træningen var rettet mod kvindelige facilitatorer for SfL klasser som motivation og opmuntring for andre kvinder til at blive facilitatorer. Uddannelsen blev også til formål at bidrage til at forbedre livskvaliteten og den generelle trivsel for alle facilitatorer, samt give viden, så de kan træffe kvalificerede valg i livet. Workshoppen samlede i alt 46 CBE facilitatorer (Complementary Basic Education).

Deltagerne blev taget gennem emner som karrierevejledning, kompetencer for iværksættere, personlig hygiejne og sanitet samt reproduktiv sundhed.

Facilitatorerne fik også viden om forebyggelse og bekæmpelse af malaria. Gennem motiverende samtaler blev de bedt om aldrig at opgive deres drømme.

De kvindelige facilitatorer kom på andendagen på udflugt. De besøgte Tamale Airport og Tamale Stadium. Det var en meget stor oplevelse for dem. Fra afsluttende samtaler var det tydeligt, at de var blevet meget motiverede. Det forventes, at de vil dele deres erfaringer med familiemedlemmer, venner mv., og herigennem tiltrække flere kvinder til at blive facilitatorer til de mange programmer, der er bygget over SfL-princippet under CBE-paraplyen.


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page