top of page

Kan ghanesiske lærere lære noget af danskere


Og omvendt. Fyns Stiftstidende rapporterer fra årets lærerudveksling.

Sådanne spørgsmål søger ghaneserne Justina Issah, Abdulai Imoro og Damba Alhassen at få svar på i disse dage. De tre samt Rashida der deltager i et udvekslingsprogram støttet af det ghanesiske-danske skoleprogram School for Life, at få svar på i disse dage.

Foto: Peter Leth-Larsen

Siden den 25. september har de været i Glamsbjerg for at observere, hvordan børn går i skole og modtager undervisning i Danmark, og i går var de tre samlet på Glamsbjergskolen. Lærerudvekslingen i år er 11. gang og konceptet har hver gang været, at de ghanesiske lærere hver er matchet med en dansk lærer. Først kommer ghaneserne herop og bor bla hos den danske lærer. Dernæst rejser danskerne med deres kolleger til savannen i Nordghana og oplever livet som lærer dernede. Glamsbjerg gruppen afholdt d. 28.9. møde, hvor 15 deltagere fik lejlighed til at mødes med de ghanesiske lærere. Læs hele artiklen i Fyns Stiftstidende


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page