top of page

Lærte at føre deres sag


School for Life trænede forældre - ny filialskole er oprettet

Tæt ved grænsen til Togo ligger landsbyen Makbar. Ikke så langt fra distriktshovedstaden Saboba, hvorfra er der blik hen over Oti floden til det østlige naboland Togo.

Foto: Line Agerlin Trolle

Som et resultat af at School for Life har haft forældre fra i den lokale SfL komite på kursus skete der noget. Forældrene fra Makbar lærte om god regeringsførelse og deres rettigheder, og det har de anvendt med hjælp fra programmets personale og søgte Ghana Education Service for at få en filialskole med undervisning for de mindste klasser. Det har de nu fået. Udover at komme børnene til gode, har forældrene nu fået bedre mulighed for at passe deres marker og udvide bedrifterne siger programmets medarbejdere efterfølgende. For mens børnene er sammen og lærer noget, så skal forældrene ikke passe børnene. Det kender vi såmænd også fra Danmark. Læs mere om School for Life programmet


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page