top of page

Ghana Venskab fik midler fra Danmarks Indsamling


For anden gang var et GV-projekt udvalgt til at nyde godt af midler fra Danmarks Indsamling.

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Udviklingsmål. I 2017 var GV altså en af de 12.

Årets tema er "Intet barn må sulte".

På verdensplan lider millioner af børn af fejl- eller underernæring. Det er ikke dem, der fylder nyhedernes flade. For den stille sultkatastrofe kan ikke konkurrere med krigen eller flodbølgen. De bliver glemt. Overladt til sig selv – og kampen for at få noget at spise. Derfor er bekæmpelsen af sult blandt børn temaet, når Danmarks Indsamling 2017 sparkes i gang.

GV's projekt hedder COMMUNITIES UNITED IN FIGHTING HUNGER. Projektets overordnede mål er at reducere antallet af børn, der rammes af sult i Ghanas nordlige region. Dette gøres ved at give familier øget indkomst, gøre dem mere modstandsdygtige gennem adgang til lån og opsparinger, øge deres viden om børns ernæringsmæssige behov, og måder hvorpå man kan bruge lokalt tilgængelige råvarer til at lave god og nærende mad.

Læs mere om projektet her


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page