top of page

Kulturel udveksling med Ghana Venskab


Er du erhvervsaktiv lærer eller sundheds/fødevareperson og drømmer du om:

• at bo i det nordlige Ghana og komme tæt på befolkningen

• at opleve skole og sundheds/ fødevareforhold i det nordlige Ghana

• at køre ud over savannen bag på en motorcykel

Kan du:

• være vært for en ghaneser i 2 uger

• give en ghaneser indblik i dine arbejdsforhold

• give en ghaneser mulighed for at deltage i dit familieliv i 2 uger

• betale rejse og personlige udgifter selv - så er du måske én af deltagerne i Ghana Venskabs kulturudveksling i 2017

Ghana Venskab søger 1 lærer og 2 sundheds/fødevarepersoner til kulturudvekslingen i 2017. (1 lærer er allerede udvalgt) De 4 ghanesere, som alle er tilknyttet Ghana Venskabs samarbejdsorganisation i Ghana, ankommer til Danmark den 28. september 2017. De første dage tilbringer ghaneserne på Silkeborg Højskole, hvor de bliver introduceret til Danmark. Derefter bor ghaneserne privat hos de danske deltagere i udvekslingen. Efter opholdet i Danmark følges alle 8 ad til Ghana, hvor rollerne nu byttes om og danskerne bor hos ghaneserne. De danske deltagere deltager i ghanesernes arbejdsliv og får derudover indblik i andre af samarbejdsorganisationens programmer. Programmet slutter den 27. oktober, hvorefter de danske deltagere enten rejser videre på egen hånd eller returnerer til Danmark.

Vil du vide mere, - kontakt venligst Ghana Venskab tel: 61417152. e-mail: gv@ghanavenskab.dk og få tilsendt: ansøgningsskema, aftaleformular, udgiftsoversigt og formålsbeskrivelse. Ansøgningsfrist: 15. maj 2017.


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page