top of page

UNLEASH i Aarhus med GV tilstedeværelse


Hvad betyder mest for, at børn kan få en kvalitetsuddannelse? Er det gode rammebetingelser, dygtige lærere, motiverede elever eller noget helt andet. Det var der en del diskussion om blandt elever, lærere og andre interesserede, som kom forbi Mål 4 teltet om Kvalitetsuddannelse på SDG festivalen i Aarhus 20-21 august 2017.

Teltet var et blandt 17 flygtningetelte, der hver især repræsenterede et bæredygtighedsmål med udstillinger mv. Ghana Venskab var inviteret til at fortælle om vores arbejde med kvalitetsuddannelse sammen med Mundu, Microsoft og Labster. Som det fremgår er det vidt forskellige organisationer, som dog har det fællestræk, at de arbejder med uddannelse fra forskellige vinkler. Partnerskaber er netop et af de centrale elementer i bæredygtighedsmålene i erkendelse af, at deres opfyldelse kræver en fælles indsats. SDG festivalen var organiseret som en del af den store internationale UNLEASH event, der samlede 1000 unge talenter fra hele verden i Danmark for skabe løsninger på verdens udfordringer og dermed arbejde hen imod at opfylde bæredygtighedsmålene.

UNLEASH kulminerede i en stor event i Musikhuset og derfor var der også prominente besøgende på SDG festivalen, som f.eks. kronprinsesse Mary.


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page