top of page

GV vil kunne fortsætte programmer i Ghana 2018-19


Om fire måneder siger vi farvel til Danida og goddag til CISU som donor for vores aktiviteter i Nordghana. Pengene kommer stadig fra skatteyderne i Danmark, men de kanaliseres ad nye veje fra årsskiftet og i de næste to år.

Der er i sommeren blevet arbejdet på højtryk i sekretariatet med at skrive en ansøgning til CISU, der fortæller hvad vi har tænkt os at lave i 2018-19. Ideerne i ansøgningen er de samme, som lå i det "gamle" rammeprogram med Danida.

GV's ansøgning skulle så bedømmes på en række kriterier, og ud af 60 mulige point har vi opnået 60. Der var strengt taget ikke tvivl om, at GV ville kunne opnå støtte. Men det er et politisk ønske, at midlerne skal omfordeles (lidt) mellem de tre tidligere rammeorganisationer, der nu søger hos CISU. Placeringen med "alle rigtige" betyder en lille ekstra bevilling i størrelsesordenen 150.000 kr. Der regnes lige nu på tallene.

Det hele er selvfølgelig også op til Udenrigsministeriets endelige godkendelse.

Men som det står nu, så er ansøgningen altså modtaget super-godt, vi kan fortsætte med det gode arbejde i Nordghana. En stor tak til sekretariatet i Aarhus og de andre, der har støttet ansøgningsprocessen! Og tillykke til Ghana Venskab!


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page