Tag sygepleje modul i Ghana


I februar afholder VIA University College i Silkeborg tre informationsmøder i hhv. Silkeborg (5.2.), Aarhus (7.2.) og Holstebro (8.2.) med potentielle deltagere til et af sygepleje uddannelsens valgfrie moduler. Der er tale om et 6-ugers kursus der tilbydes studerende fra 7. semester. Kurset starter 1. september 2018.

VIA har tidligere udbudt kurser andre steder i Afrika, og nu er turen kommet til Nordghana. Kurset er blevet til i samarbejde med Ghana Venskab og udbydes i samarbejde med GV's partner i Norghana YEfL.

Datablad og henvendelse til lektor Helle Karlsen hst(a)via.dk


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square

Ghana Venskab   I    Klosterport 4T,  DK-8000 Aarhus C   I   Tel +45 6141 7152   I   gv@ghanavenskab.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Flickr - White Circle
  • issuu
  • YouTube - White Circle