top of page

Hvor skal SfL bevæge sig hen?


I januar var GV på tilsynsbesøg i School for Life for at følge udviklingen i den uddannelsesmæssige situation i Ghana og i selve organisationen School for Life.

School for Life har i mere end 20 år arbejdet for at tilbyde børn - der ellers ikke ville komme i skole - et uddannelsesforløb, som ofte har resulteret i, at børnene er fortsat i den offentlige skole. Dette skoleforløb, Complementary Basic Education (CBE), er forlængst blevet godkendt af den ghanesiske regering og udbredt i store dele af Ghana - superviseret af School for Life.

Indtil nu har hele dette arbejde været finansieret af donormidler. I takt med at donorinteresser ændrer sig, og Ghana bevæger sig hen mod at blive et middelindkomstland, flytter udenlandske donorer deres midler til andre mere trængende lande. Dette efterlader hele CBE programmet og School for Life i en usikker situation, og der lægges nu ekstra pres på Ghanas regering for at afsætte midler til at indsatsen kan fortsætte.

På tilsynsbesøget afholdt vi en 2 dages workshop, hvor vi sammen afdækkede School for Life organisationens styrker og fremtidige muligheder - herunder udvikling af en business model, en ny strategisk plan og mere og bedre samarbejde med GV og GDCA.


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page