top of page

40 HISTORIER FRA 40 ÅRS VENSKAB


Nedenstående er sakset fra GDCA’s Facebook side og fortolket på dansk:

For 40 år siden opstod der en enestående mulighed for at elske, lære og åbne op for livets fulde oplevelser, nemlig da nogle modige danskere og ghanesere i fællesskab startede det, vi i dag kender som GV og programmet E4L i Nordghana!

Lidet vidste de om at deres engagement skulle lære dem at overvinde deres usikkerheder og konflikter, indebære stor vilje til at investere deres tid og bestræbe sig på at udvikle, dyrke og opretholde relationerne: For kun et stærkt forhold kan bære igennem til forbedringer for de mange mennesker, der bor i de fattige områder i Nordghana.

Tilbageblik! 40 års venskab, rejsen hidtil – vil blive fortalt i 40 udvalgte historier i et magasin - 20 historier fra Ghana og resten fra Danmark.