top of page

40 HISTORIER FRA 40 ÅRS VENSKAB


Nedenstående er sakset fra GDCA’s Facebook side og fortolket på dansk:

For 40 år siden opstod der en enestående mulighed for at elske, lære og åbne op for livets fulde oplevelser, nemlig da nogle modige danskere og ghanesere i fællesskab startede det, vi i dag kender som GV og programmet E4L i Nordghana!

Lidet vidste de om at deres engagement skulle lære dem at overvinde deres usikkerheder og konflikter, indebære stor vilje til at investere deres tid og bestræbe sig på at udvikle, dyrke og opretholde relationerne: For kun et stærkt forhold kan bære igennem til forbedringer for de mange mennesker, der bor i de fattige områder i Nordghana.

Tilbageblik! 40 års venskab, rejsen hidtil – vil blive fortalt i 40 udvalgte historier i et magasin - 20 historier fra Ghana og resten fra Danmark.

Leif Rasmussen, Inger Anneberg og Ib Salomon udgør Ghana Venskabs hold med ansvar for produktionen af ​​bladet og var godt forberedte, da de sidst i 2018 begyndte at indsamle historier i Nordghana.

De 40 historier bliver delt i en særudgave af Ghana Håndslag og på nettet sidst på foråret 2019. Festlighederne for det store jubilæum topper ved årets Ghana Seminar på Øm Borgen 28.-29. september og det tilsvarende Danmarks Seminar i Dalun sidst på året.


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page