top of page

E4L programmet høster gode resultater


Programmets årsberetning er netop ude. Fra beretningens mange sider plukker vi lidt og henviser i øvrigt til hele beretningen.

”The Theory of Change” er baseret på forudsætningen om, at målgrupper er i stand til at foretage den forandring, der er nødvendige i deres liv, hvis de har den nødvendige kapacitet. Dette har fungeret fint indtil videre i E4L programmet.

E4L-programmet har kunnet gøre det lettere for mindre privilegerede borgere og grupper i sit geografiske område at øge deres deltagelse i lokal styring og adgang til demokratiske beslutningsprocesser. Medlemmer af lokalkomiteerne (CBO'er) har nu et godt kendskab til de kommunale strukturer og bruger deres kendskab til lokale regeringsstrukturer og arbejdsmetoder til at gå i clinch med disse så interessenterne kan kræve udviklingsprojekter nu!

I slutningen af ​​fjerde år i fase III kan programmet konkludere, at 99% af de 240 CBO'er som programmet har samarbejde med styres godt og arbejder kollektivt for at fremme deres rettigheder og håndtere problemer i deres lokalsamfund og distrikterne. En højere andel end før af de 240 CBO'er (83%) startede samfundsudviklingsinitiativer i deres respektive lokalsamfund og distrikter i 2018.

Der er rejst og behandlet et øget antal samfundsproblemer, omkring 50% stigning i forhold til året før.

De fleste af skolebestyrelserne (SMC's) (90%) og forældrekontaktrådene (PTA's) (70%) var i stand til at udføre deres roller og ansvar inden 2018 for effektiv skoleforvaltning. 92% af fødevaresikkerheds- og livsvilkårsgrupperne anvendte også forbedrede landbrugsmetoder, der blev lært gennem Farmer Field School (FFS) introduceret af E4L og har øget deres udbytte og husstandsindkomst. De er begyndt at dele deres viden med andre landmænd. Programmet har udviklet en nu velprøvet iværksættermodel, som anvendes til at uddanne unge iværksættere i distrikterne. Det kan konkluderes, at 58% af 236 uddannede unge er selvstændige og har øget husstandsindkomsten (KLOE Survey, 2018). Disse unge iværksættere udbygger og driver deres forretninger.

De modtog i 2018 en opfølgning i branding og markedsføring for at forbedre deres forretninger.


Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
bottom of page