Årsberetning - et hurtigt billede af GV's arbejde

Årsberetningen er en publikation, der både henvender sig til medlemmer og kendere af GV og til folk, der ikke kender os så godt. Alle vil få udbytte ud af denne oversigt, der i år især fokuserer på de forandringer i programmerne, der er foldet ud i Ghana efter overgang til ny programfase. Men også fra Danmark, hvor det meget traditionsrige Ghana Seminar er erstattet af en Højskoledag. Programmet herfor er offentliggjort i årsberetningen. Den fine publikation er trykt og er på vej ud til medlemmer, der normalt modtager Ghana Håndslag.

> Se årsberetningen

Udvalgte nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square

Ghana Venskab   I    Klosterport 4T,  DK-8000 Aarhus C   I   Tel +45 6141 7152   I   gv@ghanavenskab.dk

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Flickr - White Circle
  • issuu
  • YouTube - White Circle