top of page

Kunne du tænke dig at gå i dialog om Ghana? Københavnergruppen inviterer til møder og aktiviteter for de, der bor øst for Storebælt. Hovedformålet er at mødes i dialog om Ghana ud fra et par oplæg og gerne med livlig debat efterfølgende. Gruppen engagerer sig blandt andet i arrangementer som den årlige afrikanske festival Couleur Café

møde 28.3.19.jpg

Francois, som gennem en årrække har været engageret i forskellige NGO’er og har rejst mellem Danmark og Afrika, har stor sympati med Ghana Venskab og deres store engagement i Nordghana trods organisationens lille størrelse:

 

”Det er interessant og vigtigt at pleje medlemmerne og ikke mindst skaffe nye. Arbejdet gør en forskel, og vi er afhængige af al den støtte, medlemmerne kan give.” 

Københavnergruppen

Københavnergruppen

Silkeborggruppen

Modtagelse af gæster fra Ghana, Ghana-sangdag for 200 skoleelever og fotoudstillinger – det er noget af det, den aktive lokalgruppe står for, og i Silkeborg er de Ghana Venskabs ansigt udadtil.

Gruppen tæller 31 medlemmer og støtter Ghana Venskabs arbejde generelt, men med særligt fokus på lokalområdet. Gruppen har et stærkt samarbejde med Silkeborg Højskole, som bl.a. lægger hus til flere af gruppens arrangementer. 

Bor du i Silkeborg-området, og interesserer du dig for kulturmøder, er lokalgruppen sikkert noget for dig! Som medlem kan det være dig, der byder vores ghanesiske partnere velkommen og hjælper dem med at falde til rette, når de gæster Danmark, det kan være dig, der udtaler dig til pressen i forbindelse med Ghana-events – eller det kan være du har en helt ny ide til, hvordan vi sætter Ghana på verdenskortet i Silkeborg. 

Hvis du har fået lyst at blive en del af gruppen eller har spørgsmål, kan du skrive til gv@ghanavenskab.dk 

”Det er skønt, når vi hører fra folk, der har gavn af vores arbejde. Folk der er glade for videoer, vi har lavet eller for en nyhed, vi har præsenteret.” 

Poul Kattler

Frivilig i Oplysningsudvalget

Silkeborggruppen

Glamsbjerggruppen

Glamsbjerg Ghana Gruppe har 48 medlemmer. Gruppens støtter Ghana Venskabs arbejde og aktiviteter i lokalområdet, f.eks. foredrag og modtagelse af ghanesiske gæster. 

Bor du på Fyn, og interesserer du dig for Ghana, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om gruppen: gv@ghanavenskab.dk

Glamsbjerggruppen
bottom of page