top of page
birgitte-dahl_15759730443_o.jpg

Generelle henvendelser

Har du spørgsmål til Ghana Venskab, er du meget velkommen til at rette henvendelse på:

tel: 61417152

e-mail: gv@ghanavenskab.dk

 

Adresse

Ghana Venskab

Klosterport 4T, 3.

DK - 8000 Århus C

Lene Marie Andreasen Ghana Venskab

Generalsekretær

Lene Marie Andreasen

Som generalsekretær er jeg leder af Ghana Venskabs sekretariat og repræsenterer foreningen udadtil sammen med vores forperson. Det motiverer mig at være med til at få frivillige og ansatte i både Danmark og Ghana til at spille sammen og skabe resultater i Nordghana.

Mød teamet

Ghana Venskab Lise Grauenkær Jensen

Programkoordinator

Lise Grauenkær Jensen

Jeg har arbejdet i Ghana Venskab i 10 år. Jeg har arbejdet i afrikanske lande i de sidste 15 år, og er uddannet indenfor internationale udviklingsstudier og kommunikation. Samarbejdet med partnerne i Ghana, entreprenørskab, klima, kunst og innovation er nogle af mine primære interesseområder og hvad der driver mig i mit arbejde.

Ghana Venskab Mette Brandt

Programkoordinator

Mette Brandt

Jeg er programkoordinator i Ghana Venskab. En stor del af de opgaver, jeg varetager, løses i samarbejde med engagerede og dygtige frivillige. Det er lærerigt og giver mig energi. Jeg motiveres af det tætte samarbejde vi har med ghanesiske partnere og de forandringer, vi sammen er med til at skabe i Nordghana.

16158989020_bb190c0908_k.jpg

Bestyrelsen

Foreningens øverste organ er den årlige generalforsamling for organisationens medlemmer. Her vælges bestyrelsens otte medlemmer for en toårig periode ad gangen.

Fra hvert af de seks udvalg indsættes et medlem. Formand, næstformand og kasserer vælges stemmes ind for en 2-årig periode på generalforsamlingen, øvrige udvalgsmedlemmer for en 1-årig periode.

Katrine Skamris Ghana Venskab

KATRINE SKAMRIS

Forperson

k_skamris@hotmail.com

IMG_0218.jpg

Presse

Journalister kan ringe og maile med spørgsmål om vores arbejde eller for kommentarer til den offentlige debat. Ønsker du at få en kommentar eller et interview, så er du velkommen til at kontakte nedenstående personer:

KATRINE SKAMRIS
Forkvinde

k_skamris@hotmail.com

LENE MARIE ANDREASEN
Generalsekretær

lene@ghanavenskab.dk

Hent pressefotos

Håndslag 2-23 Silkeborg højskole DANSEFOTO.jpeg

Praktik / Studie

Hvis du er interesseret i praktik eller studiesamarbejde med Ghana Venskab eller vores partnere i Ghana kontakt da os på gv@ghanavenskab.dk

Nyhedsbrev

Modtag nyheder fra Ghana Venskab

Tak for din tilmelding!

Skriv en besked

Tak for din besked!

bottom of page